Den lilla renoveringen

Alla har inte obegränsat med pengar att göra om sina olika rum med. Det behöver inte betyda att det är en omöjlighet att med en liten slant fortfarande förändra sina olika rum på ett ganska betydande sätt. Vi kommer här att tipsa om hur du kan förändra utan att bli pank på kuppen, och det hela grundar sig i färg!

Köket
Köket är en plats i hemmet som många anser vara dess hjärta. Vad passar då bättre än att tänka på det i rött? En plats för passion där maten blir tillagad på det sätt som den ska tillagas på, med känsla och tryck. Ett enkelt sätt att förändra kanske tråkiga skåpluckor är helt enkelt att måla dem. Prova på att en helg skruva ner alla skåpluckor och måla dem intensivt djupt rött för att få en härlig känsla, och samtidigt tona av med mer lätta nyanser av rött i olika textiler i köket, så som gardiner, kökshanddukar och mattor. Gör du denna lilla ändring kan du räkna med en helt annan känsla.

Badrummet
Badrummet står för renhet och är en privat sfär där man ska få vara för sig själv och ta hand om sig själv och sin kropp. Man behöver ro och lugn för att göra detta i ett klimat av trygghet, och blåa nyanser i badrummet kommer göra det till en helt ny upplevelse. Täck ditt badrum med blåa handdukar, byt ut eventuellt duschdraperi med ett dip dye i olika blåa nyanser och skaffa en stor, rund och fluffig badrumsmatta i mörkblått. Du får ett helt nytt badrum med bara några enkla medel.

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *