En divan?

Vad tycker ni om divansoffor? De verkar ha blivit mer populära under senare år, och till att börja med var jag lite tveksam. De såg lite för åbäkiga och stora ut, inte sant? Knappt någonting för modern ”compact living”. Men nu ska jag väl ärligt säga att ”compact living” inte riktigt är min grej. Sedan är det en annan sak. När det gäller soffor så ska de banne mig vara moderna för att jag ska trivas med dem. Samma med sängar för övrigt, som jag skrivit lite om tidigare, även om jag då mest påpekade det viktiga med att sänggaveln skyddar väggen. Annars så kan det ju bli rejält med problem, med fläckar på väggar och så.

Så skön!
Men tillbaka till divanerna! En soffa med divan är ju ungefär som en säng. Lite i alla fall, i och med att man kan lägga sig ner i dem och sträcka ut sig, rejält. Det är faktiskt ett år eller så sedan jag först började fundera på att skaffa en soffa med divan, och för två veckor sedan gjorde jag slag i saken. Jag beställde en rätt stor sak, en U-Soffa Friday, med gott om plats inte bara för en person utan sådär 4-5 stycken. Soffor är ju en plats att umgås i lika mycket som något annat. Det ledde till att jag blev tvungen att göra mig av med båden min gamla soffa och en fåtölj för att få plats med den, men det ångrar jag inte alls.

Nu är det ju sommar så jag är inte inomhus så mycket och njuter alltså inte av den nya divansoffan så mycket som jag kunde. Men det var rea på den, så jag tänkte att det var lika bra att slå till. Jag menar, den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Sedan är det ju mysigt att halvligga där på kvällarna, läsa inredningsmagasin och så, sommar som vinter. Kort sagt, jag är frälst. Divansoffor är bäst!

Hittar du en till ett bra pris, så lyd mitt råd och köp den. Kolla hos www.chilli.se, till exempel. Bra priser och det var där jag köpte min.

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *