Höstens trender

SoffaHösten är tiden på året som naturen fullkomligen exploderar i olika färger. Det är en bra sak att hämta sin inspiration från, med alla dessa härligt gula, brandgula och röda löv som skapar naturliga konstverk vart man än rör sig. Det ger en känsla av att värmen på något sätt finns kvar i medvetandet hos människor, en sorts efterklang av den vackra och varma sommaren vi haft och att vi nu ser sommaren sakta men säkert försvinna in i löven på träden.

Det är nu man ska ta med sig denna känsla in i sitt eget hem. När mörkret allt snabbare faller ute så ska vi ta tillvara på allt det som sommaren gett oss, inte minst för att vi ska kunna trivas och känna värme och ljus.

Höstens färger är viktiga och att inreda på ett sätt som reflekterar utsidan gör att du kan känna en naturlig koppling med hösten inomhus, vilket gör att övergången från insida till utsida inte behöver blir lika överväldigande när du känner regnstänket mot dina kinder eller när vinden biter extra hårt. Du längtar efter något och färgerna ger dig en hint om vad som väntar när du kommer hem, en känsla av värme och sol.

Du ska i höst skapa en omhändertagande inredning, gärna med färger som masserar ditt välmående, då saknaden av sommaren är extra påtaglig. Men hösten har sin charm och det är dags att utnyttja den, och med fördel låta de brinnande ljusen sprida sitt värmande sken genom ditt hem.

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *