Inspiration

Inspirerande vardagsrum med soffaHur inspireras vi som människor? Vad är det som gör att vi väljer de saker vi gör och varför inreder vi med olika ting? Hur inspireras du?

Inspiration kommer egentligen från alla håll, hela tiden, och det behöver inte betyda att man då försätter allt man tar åt sig i något designmässigt. Man håller snarare på det och formar om saker efter sitt eget huvud för att tillslut nå fram till en matchning som passar en och samtidigt talar sitt tydliga språk om vem man själv är och vad man vill säga med sin typ av inredning.

Vi kan inspireras av resor, magasin, upplevelser, människor och tecken i tiden. Det som verkligen i slutändan betyder något är vad du gör med det. Det blir på ett sätt en blandning av olika intryck man får, som man sedan arbetar ut till att bli en egen unik inredning, och i inredarnas fall, de som har de som yrke, blir det istället en trend, som fler kan inspireras av och tolka på sitt sätt och anpassa efter sin smak.

För inget hus är egentligen det andra likt, även om de kan påminna om varandra. Vi fyller de nämligen med personliga saker som vi kan ha med oss från olika typer av upplevelser och ger därför rummet en egen personlig stil som säger något om oss själva, och det är precis så det ska vara. Att inspireras av det som redan finns, till en grund, för att sedan skapa helhet och det totala intrycket efter personliga upplevelser. Det är då en inredning har lyckats, då det säger något om dig själv, samtidigt som det följer den vedertagna trenden.

This entry was posted in Design, Inredning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *