Renoveringar med känslor

Det finns de som kan göra inredning och renovering till något alldeles extra. Många gånger gör de dessutom tv-serier av det. Exemplen på dessa är väldigt många, bara i Sverige så kan man säkerligen räkna tv-serier till, i princip, döddagar. Det är med andra ord väldigt mycket, och att det görs så många, och har gjorts under så lång tid, är ett tydligt tecken på att vi svenskar har ett stort behov av att se alla dessa historier om hur hus och lägenheter renoveras och samtidigt inreds. Många känner nog igen sig i människornas livshistoria, som ofta blir perfekt ihopklippt för att ge mest effekt på publiken.

Det är en del av dessa program. Den andra är inspirationen som man kan hämta från andra inredare. Visst är det så att det även rycker i våra tårkanaler när en vacker och ledsam historia berättas. De allra flesta gånger handlar det om personer som har fått utstå helt fruktansvärda öden och så kommer programmet och gör något stort åt dem, till och med så mycket att de bygger ett helt nytt hus. Det mest klassiska är ju Extreme Makeover Home Editon från USA, där hemkomsten är speciellt känslosam, som här http://youtu.be/aqVgJ5bRPNQ?t=27m17s. För att hitta en bra svensk variant är ju Sofias Änglar ett utmärkt exempel:

Det är vackra bilder man ofta får se som verkligen påverkar en, men samtidigt så är det mycket vacker inredning som de ofta får till. Det blir som en gratis inblick i hur Sveriges och världens bästa inredare tänker och hur de väljer olika lösningar. Dessutom blir det ett utmärkt tillfälle att se de senaste trenderna, för då kan man, som vi gör, anpassa sig efter vad som komma skall. Dessa program sätter med andra ord tonen för hur framtidens hem kommer att inredas.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *