Skydda det som skyddas bör

Att köpa säng är något alldeles fantastiskt. Problemet är bara många gånger att man inte riktigt vet vad det är man ska välja. Det handlar om mer än enbart hur sängen känns och hur den ser ut, det är liksom en helhet som man är ute efter, som fungerar. Jag har lyckats hitta en kontinentalsäng som fyller alla de behov som jag har, så själva sängen är det inge problem med längre, den är hittad. Men en kontinentalsäng saknar något som många andra sängar har, nämligen en huvudgavel. Så var det i alla fall för mig.

Alldeles för många att välja på
Jag har hittat en sida som är riktigt trevlig när det gäller huvudgavlar, för faktum är att jag kommer att behöva en. Annars är det som att jag frågar efter att få fettfläckar på väggarna. Huvudgavel skyddar inte bara väggarna utan hjälper också till att sätt inredningen i sovrummet. Det är en detalj som underlättar för helhetsintrycket och är dessutom rolig att experimentera med. Jag hittade som sagt många fina sänggavlar här och det är som att komma in i en godisbutik, det är jättesvårt att bara välja en när det finns så många som man är intresserad av.

sänggavel

Dock kan jag inte hålla på med att vela. Det kommer inte att lösa mitt problem med avsaknaden av en huvudgavel. Därför blev det, efter mycket vånda och mycket om och men, denna sänggavel. Jag vet att det kanske blev väldigt mycket färg, men jag älskar att det är en så tydlig färgklick. Mitt övriga sovrum har inte så mycket färg, så jag tror att det är precis det här som jag behöver! Den som väntar får se.

This entry was posted in Design, Inredning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *