Sommarmode & inredning

Snart är sommaren och semestern här och det börjar alltså bli dags att tänka på sommarmode, sommarinredning och liknande. Just idag tänkte vi att vi skulle angripa ”problemet” från en lite annorlunda vinkel. För en sak som hör ihop med sommaren för många är ju sjö, hav och båtliv. Och som alla vet så finns det ju ett speciellt mode som hör ihop med båtliv, en stil som de flesta känner igen när de ser den. Mycket randiga tröjor och klänningar blir det, även om långt ifrån allt är randigt.

Båtmodet är något som definitivt passar bäst till sjöss. Till lands kan det, även om det är fint och spännande, lätt få lite av en maskeradkänsla över sig. Det är egentligen inte så konstigt. Modet är ju avpassat för en specifik situation (båtliv) och att klä sig för den situationen någon annan stans är ju lite fel. Men till sjöss passar det perfekt. Det är riktigt spännande att kolla runt bland de olika klänningar, tröjor, byxor och annat som finns att välja mellan.

båttillbehör Sedan lite om inredning. Båtar kan också inredas på olika sätt. Det finns mängder med olika båttillbehör, varav vissa är viktiga och andra mer undgängliga. Men oavsett vad så finns det flera olika alternativ att välja mellan. Vissa tycker här att det är funktionaliteten som är allenarådande. Vi håller inte med. En båt är lika mycket en upplevelse som ett fortskaffningsmedel och då är det viktigt att den ser inbjudande ut. Utseendet hos olika båttillbehör är alltså av yttersta vikt.

This entry was posted in Design, Inredning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *