Tunga grejor i köket

Vi tar och fortsätter på kökstemat från förra inlägget, men den här gången med lite större och mer rejäla grejor. Köksfläktar i all ära; de är nödvändiga i alla anständiga kök. Men nu tänkte vi skriva lite om det som är grunden i alla kök, utan vilka de knappast ens kan kallas kök, nämligen vitvarorna. Kyl och frys, ugn och diskmaskin. Det är sådant ett rejält kök inte klarar sig utan. Okej, en och annan kanske är duktig och skippar det där med diskmaskin och diskar för hand. Men för oss andra, som är lite lata och/eller har ett stort hushåll så vill vi gärna ha en sådan med i vårt kök.

Inred runt vitvarorna
Det största problemet med vitvaror är att man i princip måste inreda sitt kök runt dem. De är rejäla saker som man inte byter ut lite hipp som happ, utan de ska klara sig kvar i många, många år. Dessutom tar de det utrymme de tar, och blir varken större eller mindre bara för att vi vill det. När man skaffar sig nya vitvaror till köket så är det alltså viktigt att det blir rätt från början, både vad gäller utseende, form och funktion. Funktionaliteten är då trots allt det viktigaste av allt, även om man inte ska behöva kompromissa alltför mycket med utseendet. Det finns bra ugnar som ser helt okej ut, eller till och med kan kallas för fina.

Finns billiga vitvaror
Vitvaror är också någonting som kostar rätt så mycket, men då finns det en del sätt som kan hålla kostnaderna nere en del. Som alltid är det en regel att det är billigare att köpa saker på nätet än ute i butik, och då kan vi rekommendera vitvaror från Gränsbygden, som lyckas med att hålla hög kvalitet, samtidigt som priserna är låga. Dessutom, under december kör de med en julkalender, där de varje dag kommer att ha ett specialerbjudande. Håll ögonen öppna för att se om någon vitvara som just du behöver dyker upp. Det kan löna sig! En ny micro till köket, till exempel, vore väl en både rolig och praktiskt julklapp?

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *