Utmaning: 3st soffor under 10.000kronor

Nu tänkte vi ge er lite tips inför soffköp. Ett soffköp innebär ofta en del planering och det är sällan något man gör en lördagseftermiddag hur som helst. Det ska bestämmas stil, färg, komfort, storlek och så vidare.

En annan del av planeringen är vilken prisklass man kan tänka sig att ligga på, för det är ju trots allt ganska viktigt att soffan är av en kvalitet som håller trots en prislapp som inte svider allt för mycket.
I det här inlägget har vi valt att ta hänsyn till alla dessa punkter och har nedan listat 3 stycken tidlösa soffor som alla ligger inom prisramen på 10.000 kronor! 

London_3-sits_soffa_t

En ljuvlig soffa från Inside Möbler. Du kan välja bland otaligt många olika tyger och dessutom kan du välja färg på knapparna, vilket vi rekommenderar för det kommer garanterat bli en rolig effekt! Det är även möjligt att provsitta soffan i deras butik i Bromma. Priset? 5.300kr!

soderhamn--sits-soffa-hog-rygg__0141423_PE301315_S4

 

Vi på Alta Moda gillar färg och den här härliga soffan från Ikea gör tricket för den som behöver en färgklick i hemmet! Stilen är ren, men ändå unik och den är inte bara skön att sitta i, men också skön att titta på! Den är din för 5.495kr och finns i några olika färger.

soffor

I vårt senaste inlägg skrev vi om Trademax och deras fantastiska utbud så givetvis så ska vi även dela med oss av en av våra favoriter därifrån. Howard-modellen har väl alla hört talas om, men få har ägt en på grund av att de är helt vansinnigt dyra. Trademax modell är däremot av fantastisk kvalitet och till ett pris som gör att man skulle kunna köpa en ny soffa varje år! Och det bästa av allt (förutom priset)? Det är fri frakt till dörren inom 5-10 arbetsdagar, vilket är något man inte ser varje dag. Även den finns i olika färger. Och nu ska ni få höra priset också: 5.495kr!

Så, oavsett vad ni ställer för krav inför ett stundande soffköp så har ni här tips på några som varken sviker kraven eller plånboken!

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *