Varumärken spelar roll

Precis som i möbelvärlden så spelar varumärken också väldigt stor roll när det kommer till smycken. Jag är betydligt mycket mer kräsen av mig när det gäller smycken än när det gäller möbler, och det betyder att det ofta kan dra iväg rent kostnadsmässigt när jag är ute efter någonting nytt att bära kring halsen, i öronen eller runt handled och fingrar.

Det blir lätt så att man hittar sina favoriter, och framför allt sina favoritmärken när det gäller smycken. Det är något speciellt med just en designer eller varumärke som du bättre kan identifiera dig med mer än andra. För mig är det Astrid & Agnes så är det allra främsta, och dessa brukar jag köpa på Blingit.se. Just Astrid & Agnes smycken har de väldigt gott om i sitt sortiment, vilket gör mig oerhört glad. Det betyder att jag har mängder att välja på, för olika tillfällen.

Det jag gillar allra mest med smycken från Astrid & Agnes är den enkla, men samtidigt eleganta, stilen de görs i. Det betyder att användningen av de smyckena innebär en förhöjning av stilen generellt, någonting vardagligt kan lätt uppfattas som något lyxigare, vilket gör att jag gärna använder dem både till jobbet och på festen. Priset är inte heller helt oöverkomligt, för en ganska billig slant kan man få väldigt mycket fint som gör betydligt skillnad på stilen och samtidigt garanterat väcker uppmärksamhet. Som om ni inte redan har spanat i utbudet av Astrid & Agnes så tycker jag att ni borde göra det nu på en gång!

This entry was posted in Design, Mode. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *